Közlekedési Képzési és Vizsgaközpont

Tudásbázis és letölthető dokumentumok

Felhívás és Hirdetmény

A GINOP-6.1.9 programban a felnőttképzők részére Felhívást jelenik meg, a képzési jegyzékre kerülés érdekében, a közlekedési és kapcsolódó ágazatok vállalkozásai részére pedig Hirdetmény, mely alapján benyújthatják igényléseiket támogatott képzések megvalósítására.

Elszámolási útmutató

A GINOP-6.1.9 programban lefolytatott támogatott képzések elszámolásához kiadott útmutató és mellékletei (ellenőrzési lista az elszámolás benyújtásához és munkáltatói igazolás).

Működési Kézikönyv és mellékletei

A GINOP-6.1.9 program keretében közlekedési és kapcsolódó ágazatok munkahelyi képzéseinek támogatását szabályozó Működési Kézikönyv, valamint az eljárások során alkalmazandó  sablon dokumentumok.

Képzési igénylista

A GINOP-6.1.9 program keretében a KTI Nonprofit Kft. mint támogatást nyújtó által jóváhagyott, a program keretében támogatható képzések listája. A programba jelentkező felnőttképzők a képzési igénylistáról választhatják ki, hogy mely képzések megtartását vállalják a programban.

Képzési jegyzék

A GINOP-6.1-9 program keretében a KTI Nonprofit Kft. mint támogatást nyújtó által jóváhagyott, a program keretében támogatható képzéseket és az egyes képzések végrehajtására megállapodással rendelkező felnőttképzőket tartalmazó jegyzék. A közlekedési és kapcsolódó ágazatok vállalkozásai a képzési jegyzék alapján, az abban feltüntetett képzések és képzők közül választva.

Képzési programok és ismertetők

A GINOP-6.1.9 program keretében kifejlesztett, a képzési igénylistán szereplő képzések programjai és ismertetői pdf- és szerkeszthető formában. A program keretében a támogatott képzéseket a közzétett képzési programok szerint, a megadott óraszámban kell megvalósítani. A közzétett képzési programoktól eltérő program alapján megvalósuló képzések nem támogahatóak…

Képzési és kimeneti követelmények, programkövetelmények

A GINOP-6.1.9 program keretében kifejlesztett, valamint a Vizsgaközpont által alkalmazott, elfogadott és nyilvántartásba vett programkövetelmények és képzési és kimenetikövetelmények (forrás: ikk.hu).

KTI Vizsgaközpont dokumentumok

A KTI akkreditált vizsgaközpont dokumentumai: minőségpolitikai és pártatlansági nyilatkozatok, NAH akkreditálási okirat, vizsgaszabályzat, vizsgajelentkezési lapok.

Jogszabálygyűjtemény

Felnőttképzéshez, szakképzéshez, ágazati képzésekhez, valamint a GINOP-6.1.9 programhoz kapcsolódó törvények és rendeletek hivatkozásai.

Kompetenciaprofilok és ágazati kompetenciatérkép

A GINOP-6.1.9-18 projektben kialakított ágazati kompetenciatérkép és a  közlekedés, szállítmányozás ágazatban jellemző munkakörök betöltésének feltételeit és kompetenciaprofilját bemutató dokumentumok.

Digitális tananyagok

A GINOP-6.1.9 program keretében kifejlesztett, vagy megvásárolt digitális tananyagok.

Tananyagok, segédletek, kezelési kézikönyvek

A GINOP-6.1.9 projekt keretében igénybe vehető szimulációs eszközökhöz kapcsolódó tananyagok, tanmenetek, segédletek, kézkönyvek.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×