Közlekedési Képzési és Vizsgaközpont

Felnőttképzési napon mutatkozott be a KTI

Szakmai napot rendeztek a GINOP-6.1.9 projekt keretében a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpályán, november végén. A rendezvényen az új felnőttképzési rendszer kapcsán a képzések szakmai kihívásaival foglalkozó előadások hangzottak el.

A rendezvény meghívott résztvevői a Szakképző Centrumok vezetői és felnőttképző szervezetek, valamint a témában érintett vállalkozások szakemberei voltak. Az eseményt a KTI előadása nyitotta meg, amelyen Oláh Gábor, a Képzési, Vizsgáztatási Igazgatóság igazgatója tartott előadást a Közlekedési Képzési- és Vizsgacentrum elnevezésű projektről.

A résztvevők részletes tájékoztatást kaptak a projekt felépítéséről, a programba történő belépés lehetőségeiről, a célcsoportról, illetve a képzésbe bevonható széles ágazati körről.

Az információs nap keretében az iparági trendekkel, az új képzésekkel és képzési igényekkel, valamint az önvezető és automatizált mobilitással kapcsolatban vehettek részt az érdeklődők érdekes szakmai előadásokon.

Az egész napos rendezvényt a képzési kihívásokhoz kapcsolódó gyakorlati bemutatók zárták a ZalaZONE Kutatási és Technológiai Központ műhelyeiben, ahol a dróntechnológiáról, a modern vezetéstámogató rendszerekről és különleges gyártási technológiákról szóló bemutatót nézhettek meg a résztvevők.

A GINOP-6.1.9 projekttel kapcsolatos további tájékoztatás érdekében a KTI újabb információs nap megszervezését tűzte ki, amelyet online formában tartanak, és amelyen az érdeklődők feltehetik a projekttel kapcsolatos kérdéseiket is.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×