Közlekedési Képzési és Vizsgaközpont

Sikeresen lezárult a KTI Vizsgaközpont akkreditációja

A KTI Vizsgaközpont akkreditációs eljárása sikeresen zárult, a vizsgaközpontot a Nemzeti Akkreditáló Hatóság a NAH-12-0006/2021-es számon személytanúsító szervezetként nyilvántartásba vette a 1041 KEOR-számú Szállítási szolgáltatások megnevezésű képzési területre.

A szakképzési törvény (2019. évi LXXX. tv.) jelentős újítása, hogy a szakképzéshez kapcsolódó vizsgák, így a szakma megszerzésére irányuló szakmai vizsga, és a szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsga – a szakképző intézmény, illetve a felnőttképző helyett – akkreditált vizsgaközpontnál tehető.

A KTI Vizsgaközpontban az alábbi vizsgákra van lehetőség:
Szakképesítések:
- Autóbuszos forgalmi tiszt
- Fedélzeti jegyellenőr
- Szállítmányozó

Részszakmák:
- Logisztikai technikus – Logisztikai feldolgozó részszakma
- Logisztikai technikus – Raktáros részszakma

A vizsgaközpont célja, hogy a vizsgára jelentkezőket szakszerű vizsgaszervezéssel, magasan képzett szakemberekkel, korszerű környezetben segítse a teljes vizsgafolyamat során. A vizsgaközpont fokozatosan elkezdi a névjegyzékbe került szakértők, lektorok, vizsgabizottsági tagok és jegyzők felkészítését, valamint a velük való közös munkát. A honlapon rövidesen megjelenik az a felület, amelyen keresztül a vizsgákra jelentkezni lehet.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×